21
Ene
2015
6

Adolescentes, “qué maravilla”.

(2008) Barcelona, Plataforma.

Una mirada en positiu a l’adolescència dels fills. Escollit com un dels llibres que ajuden a ser millors pares, pel portal www.solohijos.com.

De vegades són una meravella i altres vegades “quina meravella”. Partint d’una sèrie d’enunciats molt suggerents i del seu propi testimoni, l’autora –pedagoga i mare- va desgranant una sèrie d’idees clares, valentes i amb cor, que ens són de gran ajut i suposen un extraordinari reconstituent anímic per a pares i mares d’adolescents. L’adolescència dels fills/as és ingrata i encantadora alhora, però la majoria de pares i mares la patim més que la gaudim.

Sovint ens assalten els dubtes, les pors, les dificultats per dialogar amb ells i elles d’una manera propera, per marcar-los unes normes clares, per aconseguir que ens respectin i ens facin cas… També perdem amb facilitat els papers o arribem al límit de la nostra paciència i ens fan venir ganes de desistir.

Tot això és molt normal i succeeix en les millors famílies. No obstant això, si aconseguim conjugar l’autoritat que com a pares i adults ens correspon, amb la tendresa que fa falta per tocar els seus cors, podrem sobreportar i viure molt millor l’adolescència dels nostres fills/es.

Més info i comprar, versió en castellà.