Breu ressenya professional

eva-bach-004

Llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona (1986). Pedagoga, mestra, escriptora, conferenciant, formadora de formadors, orientadora i terapeuta familiar, i mare de dos fills.

Especialista en desenvolupament personal, intel·ligència emocional, comunicació i relacions humanes.

Experiència docent de 7 anys a infantil i primària. Formació en Psicologia i Psicoteràpia Humanista. Postgrau en Pedagogia Sistèmica per l’Institut Gestalt (IG) de Barcelona i el CUDEC de México. Terapeuta en Constel·lacions Familiars per l’IG.

Ha dirigit l’Escola de Mares i Pares de l’Institut Gestalt de Barcelona, ha estat formadora al Futbol Club Barcelona i és una de les ponents de l’Emotour.

És membre del Patronat de la Fundació Joviat (Manresa).

Imparteix cursos, tallers i seminaris adreçats a famílies i escoles, i alguns per a empreses. És professora de diversos postgraus i màsters universitaris (UB, UdL, UVic…), així com a assessora pedagògica i formadora en nombroses institucions: Fundació Jesuïtes Educació, FAM -Aragó (Fundación para la Atención Integral del Menor), JOVIAT–Manresa, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Escoles Vedrunes, Govern de Navarra, CEFIRE’s Generalitat Valenciana, etc.

Columnista del Diari “ARA”, en el suplement “Criatures” dels dissabtes, des dels seus inicis al 2010. Membre del Consell Assessor de la revista ‘Viure en família “de Graó. Col·laboradora habitual en diversos mitjans de premsa escrita i en alguns programes de ràdio i televisió: L’ofici d’educar, Eduqueu les criatures, Quaderns de pedagogia, Blog de pares i L’ofici de viure, a Catalunya Ràdio; Qui els va parir, Bricolatge emocional i Summa Positiva, a TV3; Famílies i Escola a la XTVL; Para todos la 2, a TV2; Onda Vasca; revistes Viure en Família, Psychologies, Guix, Mente Sana, etc.

Realitza assessoraments i supervisions psicopedagògiques a mida sobre educació emocional, desenvolupament personal, comunicació assertiva i relacions interpersonals.

eva-bach-005

eva-bach-006

eva-bach-009

Ha estat directora de la col·lecció de llibres de pedagogia “Paidós Educador”. També ha estat membre de diversos grups d’estudi i d’investigació: DPE (Desenvolupament Personal i Educació) de la UAB; EDP (Emocions i Desenvolupament Personal del Professorat) del Departament d’Ensenyament de la Generalitat; equip de Pedagogia Sistèmica i Xarxa d’Escoles Sistèmiques de l’ICE-UAB. Actualment forma part d’un grup interdisciplinar de professionals de l’àmbit educatiu, psicoterapèutic i sanitari, que intercanvien coneixements i experiències sobre desenvolupament personal, emocional i eticosocial.

És autora i coautora de diversos llibres, entre els quals destaquen:

– Mares i pares influencers (2019)
– Educar per estimar la vida
(2017)
– La bellesa de sentir (2015)
– Por amor a mi familia (2013)
– Adolescentes, qué maravilla (2008)
– La asertividad. Para gente extraordinaria (2008)
– Des-educa’t (2004)
– Sedueix-te per seduir (2002)

Eva Bach firma llibres