20
Oct
2022

Com cuidar la salut emocional. 100 eines per calmar les emocions difícils

(2022) Barcelona, Plataforma editorial

Una guia per aprendre a escoltar, expressar i integrar el que sentim, amb orientacions i exemples pràctics per a totes les edats.

Ara més que mai, la salut emocional és primordial.

La pandèmia ens ha deixat seqüeles emocionals diverses i ha fet que ens adonem que ens calen eines per fer front a emocions ingrates o pertorbadores com la por, l’ansietat, la ràbia o la tristesa. Les eines marquen una diferència i a la majoria de nosaltres ens en manquen en determinades ocasions.

Disposar d’eines i recursos que ens permetin atendre, entendre, expressar i canalitzar saludablement el que sentim s’ha tornat indispensable per tirar endavant. L’autora ens n’ofereix un ventall ampli i variat, molt ben ordenat i explicat, amb les instruccions necessàries per fer-ne un ús adequat, amb un munt d’exemples d’aplicació pràctica i amb unes quantes confidències i vivències personals que ens poden servir d’inspiració.

Aquest és un llibre molt útil i necessari, escrit per una reconeguda especialista en emocions. Eva Bach ens convida a obrir el cor i a sentir, i ens proporciona, a través de Com cuidar la salut emocional, un kit balsàmic per retrobar la calma i cultivar la sensibilitat, una autèntica caixa d’eines, per a tots els gustos, per desxifrar el nostre retrat interior, orientar-nos en el mapa dels nostres sentiments i reconnectar cos i ànima.

Més info i compra.