Conferències i formacions

Més de 20 temàtiques diferents, amb sòlids fonaments pedagògics, psicològics i ètics, que Eva Bach desenvolupa d’una manera molt pràctica, útil, propera i entenedora.

Totes les temàtiques poden ser abordades en modalitat conferència, curs, taller o seminari i els títols poden ser adaptats.

NOVETAT: Conferències i formacions d’educació emocional per al confinament i el post-confinament, adreçades a escoles i famílies. Disponibles en modalitat online. Temàtiques concretes i guions.

Educar per estimar la vida

Els nostres fills i els nostres alumnes necessiten dues coses per tenir ganes de fer alguna cosa bona amb la pròpia vida: que els estimem a ells i que ens estimem la vida. Com podem encomanar alegria de viure i ganes d’aprendre, de ser, de fer, d’estimar, als infants i adolescents?

Educar amb sentit i sensibilitat

Per què i per a què eduquem. Quin sentit i quins propòsits ha de tenir l’educació. Quins són els verbs que acompanyen el verb educar.

Llibre Eva Bach Educar per estimar la vida

Eva Bach Conferència Masia 360 Barça

Educar el tresor de les emocions

Què significa sentir intel·ligentment. Principis, orientacions i estratègies per a una bona educació emocional. 12 passos per transformar les emocions difícils o desagradables. Actituds adultes que afavoreixen el creixement emocional sa d’infants i adolescents.

Les emocions del professorat

Algunes claus per afavorir el benestar docent. Quines són les competències socioemocionals bàsiques del professorat. L’educador/a emocionalment competent..

eva-bach-conferencias-001

Conferència Andorra Eva Bach

L’adolescència, un esclat de vida i d’emocions

Una mirada profunda i en positiu a l’adolescència. Sentit, reptes, necessitats essencials, dificultats i meravelles de l’adolescència. El que és natural i propi de l’etapa i el que pot ser símptoma d’algun desordre. El lloc i la funció de l’adult/a.

Comunicació afectiva i efectiva amb adolescents

Missatges clars i valents per educar adolescents.

Claus i requisits per a una bona comunicació i relació amb adolescents. Com establir una bona sintonia i comprendre’ls millor. Exemples de missatges per educar amb tendresa, respecte, determinació i fermesa en l’adolescència.

eva-bach-conferencias-003

eva-bach-conferencias-004

Perles de saviesa emocional

Selecció de frases, cites, màximes, contes i relats breus, que aporten llum sobre les emocions, ajuden a comprendre i a transformar emocions difícils, i afavoreixen l’equilibri emocional individual i social.

Les llavors d’una sana autoestima en els fills i filles 

Què és i què no és l’autoestima. Actituds recomanables de mares, pares i professorat per afavorir una sana autoestima en els infants i adolescents. Com ha de ser la comunicació per potenciar l’autoestima.

eva-bach-conferencias-005

eva-bach-conferencias-006

Ser mare o pare avui

Què necessiten els nostres fills/es per créixer bé, brillar i contribuir a un bon futur, i què necessitem els adults responsables de la seva educació (pares, mares, avis/es, mestres…), per poder ajudar-los a créixer bé.

Normes i límits als fills/es.

El repte d’educar amb tendresa i fermesa.

Quin sentit tenen les normes i límits. Com han de ser per ajudar a créixer. Què ens facilita posar-los. Aprendre a dir “no” i a trobar un bon equilibri entre llibertat i límits.

eva-bach-conferencias-007

eva-bach-conferencias-008

Escola i família, remant en una mateixa direcció.

Tots a una per educar.

10 claus per afavorir el respecte mutu, el diàleg i la cooperació entre escola i família. Alguns fins educatius últims i valors essencials que puguin ser compartits.

L’assertivitat, base d’una bona comunicació

Assertivitat rima amb felicitat i no és mera coincidència. Principis, estratègies i tècniques assertives per comunicar eficaçment, afavorir una interacció positiva i millorar el clima de grup.

eva-bach-conferencias-008

eva-bach-formacion

ALTRES CONFERÈNCIES D’EVA BACH

Comunicar amb cor / Posar cor a les paraules
Petits d’alçada i grans de cor. 10 necessitats per a un creixement emocional sa
Emociones i contes, un camí directe al cor
El primer amor dels fills/es
Com teixir unes relacions de parella sanes (també en format taller per a adolescents)
Educació emocional, una educació per a la igualtat
Acompanyem-los en el camí cap als somnis
L’amor que ajuda a créixer bé als fills
Les àvies i els avis són savis
Separats com a parella, junts com a pares
Educar per a unes relacions entre iguals positives
El que és essencial no es compra ni es ven
La música, un bell camí per créixer, per ser, per sentir

NOVETAT: Converses amb Eva Bach

Parlem amb l’Eva Bach sobre temàtiques educatives diverses, a partir de les preguntes del públic assistent. El tema del diàleg pot ser d’elecció lliure de cada participant en el moment mateix de la sessió o es pot acordar un tema concret amb anterioritat.

PROJECTE COMUNICACIÓ EDUCATIVA AMB COR – AMB MONTSE JIMÉNEZ

Més informació.

Mares, pares, educadores i educadors influencers

Orientacions, eines i recursos per convertir-nos en la millor influència per als fills, filles i alumnes

Emociona’t perquè la teva vida t’enamori

Taller sobre emocions i motivació adreçat a alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

eva-bach-conferencias-008

eva-bach-formacion