21
Ene
2015
2

La asertividad. Para gente extraordinaria.

(2008) Barcelona, Plataforma.

Comunicar eficaçment per millorar les relacions. Entre els 10 llibres més venuts a Catalunya l’estiu del 2008 i entre els més venuts de Plataforma editorial.

Com circules per la vida? Amb assertivitat o com un elefant en una deixalleria? Assertivitat rima amb felicitat i no és una mera coincidència. L’assertivitat és un poderós recurs per a unes relacions més positives i harmonioses amb els altres i d’aquí el gran interès que desperta. Ens permet expressar el que sentim, el que pensem i el que necessitem sense agredir ni ser agredits. És un concepte que implica, entre molts altres aspectes, la capacitat de comunicar eficaçment i amb empatia.

Amb aquest llibre, les autores ens regalen un tractat essencial sobre comunicació i relacions humanes. Els lectors trobaran gran quantitat d’exemples i situacions quotidianes que els sonaran conegudes, d’idees i solucions que podran aplicar en la seva vida personal i laboral. Llegir-lo els aproparà una mica més a l’art de la exquisidesa personal i a la capacitat de comunicar-se d’una manera honesta, directa i respectuosa.

L’assertivitat és un concepte de recent estudi. Eva Bach i Anna Forés ens el despullen d’una manera senzilla, delicada, profunda i propera, abocant en aquest treball tota l’experiència i sensibilitat que atresoren.

Més info i comprar, versió en castellà.