21
Ene
2015
1

Por amor a mi familia. La fuerza emocional del vínculo con nuestros padres.

(2013) Barcelona, Plataforma.

Un regal per a l’ànima de pares, fills, avis i educadors. Entre els més venuts a Catalunya el març del 2013. Escollit com un dels llibres que ajuden a ser millors pares, pel portal www.solohijos.com.

Com obrir el cor als nostres pares, als nostres avis, als nostres fills…, quan la vida ha estat dura i complicada? Com integrar el que és difícil? Com donar un bon lloc al que ens fereix, ens irrita o ens desassossega? No hi ha una resposta única, però Eva Bach i Cecilia Martí han aconseguit una cosa bella, inspiradora i d’una gran utilitat: una obra que ens brinda claredat, força i serenitat.

A través de les seves cartes, ens conviden a reflexionar sobre com estimar el nostre origen i assumir-ho tal com és. En una conversa amena, dolça, entretinguda i sàvia, il·luminen el que sovint no veiem en les relacions entre pares i fills, ens recorden la dignitat de ser el que som i ens ajuden a calmar-nos davant les exigències de models idealitzats o rígids. Les paraules són un bàlsam per a l’ànima quan porten missatges de vida. I aquest llibre està ple d’esperança, respecte i vitalitat.

Més info i comprar, versió en castellà.